Welcome

lihat lah blog ku yang simple ini...



www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws
Glittery texts by bigoo.ws

INILAH AKU...

INILAH AKU...

Selasa, 5 Mei 2009

kesukaan ku...

Dicatat oleh jue204 di 8:58 PTG 4 ulasan
ni adiah besday aku msa genap umo ku 24thn...
x sgka dpt adiah ni..yg menghadiahkannya pun x disangka2...
sayang sgt dia...

ni adiah besday aku msa umo genap ke 25thn... aduhh rs cm dh byk dh umo ni...tp msih sndr lg la.... ;-)
pada yg menghadiahkan nya tma ksh teramat sgt...

Isnin, 4 Mei 2009

induksi oh...induksi

Dicatat oleh jue204 di 8:50 PTG 2 ulasan
ni la dia syuhada..teman suka duka aku kt sna...best sgt da kwn mcm hg....

yang ni plak bru lepas trn dr kabel car...da jgk yg gayat..tp aku cm biasa la kan..gayat ke x ke yg penting tetap nk naik jgk...hahahahaaaa

haaa....ni pun best jgk...besaq kan botol gamat tu....huhuhuuuuuuu

ni kwn2 baru aku...suka sgt dpt kenal ngn korang...mmg sempoi....avin,huda,aidah,kidah...hope lepas ni kita x putus kawan...contact2 selalu k...

akhirnya aku dpt jgk induksi...dpt plak kt langkawi..syok x terkata sbb lum penah sampai langkawi kan...

suka-suka saja....

Dicatat oleh jue204 di 8:46 PTG 2 ulasan

hmmm....blog ni cm luahan hati plak kan... xdalah...cuma suka-suka saja... pas ni ada gmbar2 plak....tgguuuuuuuu

penantian terjawab...

Dicatat oleh jue204 di 12:58 PG 4 ulasan
alhamdulillah...berkat kesabaranku segalanya terjawab sudah.
kini ku menanti dengan penuh rasa syukur..
walaupun adanya dugaan yang teramat berat namun dengan lahirnya kesabaran yang tinggi akan ku harungi jua..

Ahad, 12 April 2009

harapanku...

Dicatat oleh jue204 di 9:09 PTG 0 ulasan
satu berita yg amat mggembirakan hati aku...namun disebalik kegembiraan ini terselit satu rasa yg aku sendiri belum pasti apakah kesudahannya....
harapan ku kali ini semuanya berjalan dgn lancar...berkat restu ayahbonda pasti semuanya terlaksana...
ya Allah ya Tuhan ku...perkenankanlah doaku ini...amin ya rabbal a'lamin.

Khamis, 9 April 2009

april....

Dicatat oleh jue204 di 6:30 PTG 0 ulasan
april yg ku nanti...
hari2 yg cukup bermakna namun disebalik keceriaan yg ada terselit satu kesedihan yg teramat sgt...
hanya Tuhan yg tahu...betapa sedih dan pilu nya hati ni mengenangkan apa yg berlaku dan harus ditempuhi...

Isnin, 12 Januari 2009

2009...

Dicatat oleh jue204 di 12:55 PG 0 ulasan
alhamdulillah thn 2009 dh tba..bermula la episod bru...
hidup makin rumit...mcm2 hal berlaku...
walau bagaimanapun hidup mesti diteruskan...insyaALLah segalanya berjalan lancar.amin.
 

permulaan baru Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez